Bliss – Bapu

Dit nestje zal in Frankrijk geboren worden.

Bliss 10/07/2020
Moeder: Floki
Vader: Maddox

Bliss is een altijd vrolijke, energieke en levenslustige hond. Ze is waaks maar begrijpt heel goed dat wanneer ons seizoen met de B&B hier in frankrijk weer begint, ze dan niet meer hoeft te blaffen naar al die (vreemden) gasten die dan bij ons in en uit lopen. Ze is best wel kieskeurig in wie ze wel meteen vertrouwt en wie niet, maar uiteindelijk accepteert ze iedereen. Aan haar eigen baasjes is ze ongelooflijk trouw en ze wil dan ook het liefst de hele dag (en nacht) bij ons zijn. Ze is ook dol op de bal en verstoppertje spelen. Ze zou een geweldige speurhond zijn. 

Vreemden honden vind ze nog altijd heel spannend maar daar wordt aan gewerkt. Met onze eigen katten kan ze het goed vinden maar vreemden katten worden de tuin uitgejaagd. Bliss heeft sowieso een flink jaag instinct, dus als er een hert wordt gespot is het JOEHOE!!!!!!! En weg is als we niet op tijd ingrijpen. Gelukkig komt ze altijd weer snel terug want er valt uiteindelijk meer te halen bij het baasje dan bij dat hert. 

Aan de lijn en in een drukke omgeving zoals een stad is het een hele rustige hond. Ook in een restaurant gaat ze rustig slapen. We kunnen haar eigenlijk overal mee naartoe nemen, maar ze kan ook heel goed alleen blijven. 

Bliss heeft een schofthoogte van 69 cm en weegt 40 kg.