Oonagh – Hugo (zomer/najaar 2023)

Dit nestje zal in Duitsland geboren worden.

Oonagh

Oonagh is 4 jaar, haar vachtkleur is grey sable, haar schofthoogte is 73 cm en ze weegt ongeveer 42 kg.

Oonagh is een blij en vriendelijk meisje. Als ze onbekende mensen ontmoet, zoekt ze zelf haar moment om kennis te maken. Ze vindt het leuk om van alles te ontdekken, vindt het heerlijk om los te rennen en als er water in de buurt is gaat ze graag zwemmen. Als ze moe is zoekt ze een rustig plekje, om lekker te slapen.

Het allerbelangrijkste voor haar is: lekker eten! In de keuken komt ze bij je zitten en hoopt ze dat er wat lekkers voor haar valt te halen.

Het is makkelijk om Oonagh veel te leren, vooral ook omdat ze gek is op eten.

Hugo

Hugo ca 67 cm schofthoogte en weegt zo’n 36 kilo.

Hugo heeft weinig ondervacht. Met borstelen en kammen ben je zo klaar. Zijn vacht is niet klit-gevoelig. Het enige nadeel…… na een kwartier kun je niet meer zien dat hij is gekamd en is hij weer vervallen in zijn Beatles uiterlijk. ? Hugo is van nature een vrolijke hond en deze vrolijkheid staat altijd aan. Geef je hem geen aandacht dan gaat hij rustig met een speeltje spelen en vermaakt hij zichzelf prima. Zodra hij in de gaten heeft dat je zijn aandacht hebt dan is het feest. Lopen, spelen bedenk maar een activiteit en Hugo gaat ervoor. Hij vindt het leuk om samen met ons dingen te doen. Gehoorzaamspelletjes zijn 10 minuten leuk maar dan gaan we weer wat anders doen. Hij is niet moe te krijgen. Maar ondertussen luistert hij bijzonder goed. Zit, af, hier, blijf, wacht etc. één commando is genoeg. In Hugo zien we duidelijk het graag voor de baas willen werken karakter terug en dat vinden we wel heel fijn. Knuffelen is Hugo zijn grootste hobby. Hij kan uren aan je voeten zitten als je hem maar kriebelt. Visite is eigenlijk altijd een geweldig slachtoffer, Hugo legt zijn kop op schoot, kijkt met zielige ogen de visite aan en het grote kriebelfeest kan beginnen. Tja, en als ze dan zeggen dat Hugo weg moet, maar ze met hun handen iets anders zeggen heeft hij een top tijd.

Hugo zal binnen afzienbare periode voor nakomelingen mogen zorgen en wat kan ik daar naar uitkijken! Schroom niet om ook voor een outcross hond te kiezen, je helpt het ras er enorm mee en bovendien heb je er een geweldige hond aan.

Hoe het technische verhaal met een outcross hond werkt gaat te ver om hier uit te leggen maar mocht je interesse hebben hoe e.e.a. werkt, of heb je interesse in een pup, neem dan contact op via https://jewelshilohs.nl/contact