Het volgende nest staat op de planning:

Update: 29-02-2018

Ze zijn er! De pups van Tika en Kayt zijn geboren en zullen vanaf nu te volgen zijn via hun blog: https://tikakayt2018.blogspot.nl/

Update: 30-01-2018

Goed nieuws: op de echo heeft de dierenarts minimaal 8 puppy’s gezien. Ze lagen vrij hoog en diep, daarom verwacht hij dat het er meer zullen zijn. Op de foto van de echo is één puppy te zien, rechts het kopje met voorpoten. Het is hier ongeveer 2,5 cm. Rond 20 februari is Tika uitgerekend, als de dierenarts gelijk heeft en alles goed gaat, krijgt Tika het druk met al haar grut!

Update: 22-12-2017

Groot nieuws: Kayt en Tika hebben twee keer een romantische date gehad. Romantisch was het want ze waren gek met elkaar. Over ongeveer 4 weken laat ik een echo maken en weten we of ze rond 20 februari papa en mama worden van lieve puppy’s. Meer nieuws volgt na de uitslag van de echo…..

Tika en Kayt.

Tika en Kayt zijn super blij, binnenkort zullen zij een romantische ontmoeting hebben….. De verwachting is dat Tika zeer binnenkort loops wordt, zodra het moment daar is zal hun date gepland worden. Plaats, datum en tijd zullen geheim blijven, maar zodra we weten of ze elkaar aardig vonden, volgt meer nieuws over deze romantische ontmoeting. Zowel Tika als Kayt voldoen aan alle gezondheidseisen die aan een Shiloh Shepherd gesteld worden. Uit deze combinatie zullen alleen plush pups geboren worden. Zowel Tika als Kayt zijn plush.

Dit zegt de eigenaar over Tika:

Tika is als pup geïmporteerd uit Amerika en met 9 weken in Nederland gekomen. Ze is afkomstig uit de IHOSS kennel, haar volledige naam luidt: Tikaani Dear JJ of IHOSS. Ze was als pup al een makkelijk, nieuwsgierig hondje en dat is ze eigenlijk altijd gebleven. Ze is makkelijk in de omgang en vriendelijk naar mens en dier. Ze is beschermend naar mij en haar terrein als ze mensen niet vertrouwt. Ze speelt graag met stokken of balletjes en is altijd bij mij in de buurt te vinden. Tika heeft een black/silver plush vacht, haar schofthoogte is 71 cm.

 

Dit zegt de eigenaar over Kayt:

Kayt is een 4 jarige plush reu van 43kg. Hij is een rustige, intelligente hond, vriendelijk naar alles en iedereen. Bij vreemden kijkt hij eerst de kat uit de boom, maar wanneer hij je eenmaal geaccepteerd heeft, is hij je grootste vriend. Kinderen vindt hij heel interessant, hij loopt achter ze aan en gaat naast ze zitten om te kijken wat ze doen. Hij kan goed overweg met alle soorten dieren en speelt graag met onze jongste kat. Wat Kayt voornamelijk kenmerkt is zijn gevoeligheid. Hij is heel gevoelig voor sfeer en weet daardoor altijd goed te handelen bij problemen. Hij weet hoe hij mij moet opvrolijken en geeft het aan als er iets aan de hand is. Thuis is Kayt rustig. Ik noem hem altijd een vloerkleed want je hoort niks van hem tot er iemand aan de deur is, dan is hij goed waaks. Ballen zoeken of takken apporteren is niet zo zijn ding. Lange wandelingen, achter elkaar aan rennen en trucjes leren vind hij het leukst.