Hoera, ze zijn er.

https://heramacho.blogspot.com/

Op 14 maart zijn er zes prachtige pups geboren is, het eerste ISSA Shiloh Shepherd nest in België.

Binnenkort zullen deze vier knappe mannen en twee beeldschone dames een aantal mensen heel blij gaan maken met hun komst!

Update 6 februari 2019

Het romantische weekendje van de ‘Belgische schone’ en ‘Stoere Nederlander’ krijgt een vervolg!

Vandaag 6 februari is via echo bevestigd wat haar baasje al vermoedde: Hera is drachtig! Half maart zullen we weten hoeveel zachte pluizenbolletjes deze wereld mooier zullen maken en hoeveel gezinnen mogen gaan genieten van hun nieuwe pup.

The romantic weekend of the ‘Belgian beauty’ and sturdy Dutchman’ will continue!

Today February 6 was confirmed by echo what her owner already suspected: Hera is pregnant! In mid-March we will know how many soft fluff balls will make this world more beautiful and how many families can enjoy their new puppy.

Update 14 januari 2019

Afgelopen weekend heeft deze ‘Belgische schone’ een date gehad met deze ‘stoere Nederlander’.
Ze zijn beiden stapelverliefd op elkaar en hebben hun verloving omgezet in een huwelijk. Over een week of vier zullen we weten of ze hun gezinnetje gaan uitbreiden met ‘knappe kinders’.
Last weekend this ‘Belgian beauty’ had a date with this ‘sturdy Dutchman’.
They are both madly in love with each other and have turned their engagement into a marriage. In about a week or four we will know if they will expand their family with ‘handsome children’.

DPS-Noa’s deeply loved Hera


Hera is aanhankelijk, waaks, leergierig, nieuwsgierig, heel gevoelig en veel te slim.
Ze speelt graag met andere honden. Ze kan wel eens jaloers reageren maar niet agressief wanneer een andere hond een speeltje of snoepbeentje heeft. Ze wacht haar moment af om het terug te pakken.
Ze gaat graag mee met de auto en blijft altijd rustig in de auto, ook tijdens lange autoritten. In de koudere periode van het jaar blijft ze ook heel rustig liggen in de auto wanneer ik even naar de winkel ga.
Bij de laatste jaarlijkse Shiloh-dag was Hera geïnteresseerd in een 9 weken oude pup en die pup is een groot deel van de dag bij Hera komen liggen. Hera bemoederde hem. Zo mooi om zien hoe lief ze ermee om ging.
Hera haar schofthoogte is 68 cm. Haar gewicht schommelt rond de 40 kg.

Jewels amazing Macho


Macho is een heel lieve hond die graag bij de baas is. Heel trouw naar de familie en ook superintelligent. Als ik met hem loop heb ik eigenlijk geen riem nodig. Naar vreemden is hij terughoudend maar als je zijn vertrouwen gewonnen hebt, heb je een vriend voor het leven. Hij gaat goed met kinderen en andere honden zolang ze op gelijke voet staan. Naar dominante honden vertoont hij onderdanig gedrag. Hij gaat graag achter konijnen, ganzen en eenden aan maar weet ze nooit te vangen. Met onze macho kun je gerust overal komen. Oh ja, hij is ook waaks.
Macho zijn schofthoogte is 76 cm. Zijn gewicht tussen de 55 en 60 kilo.